Ετικέτες

, , , , , , , , , ,

Τόσα και τόσα είναι σάπια στην χώρα μας, την πρωτοκαθεδρία όμως την έχει για πλάκα ο ΟΣΕ. Πραγματικά πρέπει να μιλάμε για την πιο εξαθλιωμένη και κατάπτυστη ΔΕΚΟ της Ευρώπης. Βέβαια έχει και κουμανταδόρο τώρα τον Στυλιανίδη, τρελό φρούτο ο συγκεκριμένος, οπότε πάρε κατάλαβε.

Διαβάζω ότι πήγε ένα παλικάρι να βάλει την μηχανή του στο τρένο να πάει Αθήνα- Θες/νίκη και του είπαν ότι πλέον δεν προβλέπεται η μεταφορά δικύκλων με το τρένο… Λες και ήθελε να την πάει τζάμπα…

Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλες φρέσκες ενέργειες του οργανισμού. Πλέον από ολόκληρη την Πελοπόννησο για να πας Αθήνα δεν έχει και πολλές επιλογές, ή ΚΤΕΛ ή δικό σου αυτοκίνητο. Έκοψαν όλες τις αμαξοστοιχίες και άφησαν δύο, οι οποίες ξεκινάνε από Πύργο στις 3 το μεσημέρι και στις 7 το απόγευμα. Δηλαδή αν επιλέξεις το τρένο για την πρωτεύουσα πρέπει να βρεις να διανυκτερεύσεις ώστε να κάνεις την δουλειά σου την άλλη μέρα… Η δικαιολογία είναι ότι κάνουν έργα στο τμήμα Πάτρα-Κιάτο, ωραία το δέχομαι. Πότε θα είναι έτοιμα?? Το 2013 λένε οι αισιόδοξοι… 4 χρόνια για 100 χιλιόμετρα γραμμή, ότι και να πω είναι λίγο.

Εκτός αυτών τα τρένα που σου ανέφερα πιο πάνω είναι και τα μοναδικά που πάνε Πάτρα από Πύργο και Καλαμάτα. Άρα όχι μόνο σας κόβω την επικοινωνία με Αθήνα, αλλά και μεταξύ σας, και στην δεύτερη περίπτωση χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.

Και δεν ακούγεται και τίποτα για πώληση…αλλά ποιος να τον πάρει με χρέη περισσότερα εκατομμύρια και από το τελευταίο δάνειο της Ελλάδας.

Advertisements