Ετικέτες

, , , ,

Πριν λίγες μέρες είχαμε την γιορτή της Δημοκρατίας, με τον πρόεδρο να παίρνει μια πολύ καλή πρωτοβουλία ώστε να μην γίνει μια γιορτή με κομφετί και ακριβές σαμπάνιες όπως συνήθως γίνεται εν μέσω κρίσης και φτώχειας.

Λίγες μέρες μετά κυκλοφορεί άρθρο στον τύπο όπου δείχνει τον Παττακό και τον Θεοφιλογιαννάκο να παίζουν το ταβλάκι τους σε βεράντα ξενοδοχείου στην Ανάβυσσο.

Πραγματικά δεν σας πιάνει κάτι όταν αναφέρονται ακόμα αυτά τα ονόματα και μάλιστα να είναι εν ζωή? Και εκτός από αυτό, να μην σαπίζουν σε κάποια φυλακή αλλά να περνάνε πολύ καλύτερα από κάθε άλλον Έλληνα συνταξιούχο?

Οι φιλοβασιλικοί – φιλοχουντικοί στην Ελλάδα είναι πολλοί, μας το δείχνουν και τα νούμερα του ΛΑΟΣ, και μην μου πείτε ότι είναι αγανακτισμένοι νεοδημοκράτες. Ούτε για πλάκα δεν βγάζεις τον Άδωνη βουλευτή αν τα πιστεύω σου δεν τείνουν προς την άκρα δεξιά.

Το ξενοδοχείο Καλυψώ που χαλαρώνουν τα εν λόγο άτομα ανήκει εννοείται σε κάποιον που θα ήθελε πολύ να είναι από τα ιδρυτικά στελέχη της χούντας, αλλά πλέον βολεύεται με τον Καρατζαφύρερ.

Δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα…

.. Αλλά η γλώσσα, λανθάνουσα, προδίδει: «Ρωτούσα τον Ιωαννίδη, τον Ζωιτάκη, τους… βασανιστάς και με διαβεβαίωναν: βασανιστήρια δεν γίνονται….

…Κάποτε στο ταμείο σουπερμάρκετ μου απευθύνεται μια γυναίκα: «Έχω φάει ξύλο από εσάς…» Δεν άντεξα: «Και μυαλό δεν έβαλες», της είπα»…

Και γυρνάει ο Άδωνης να λέει ότι ζούμε στο τελευταίο σοβιετικό κράτος του κόσμου…Θα ξαναέρθει ένας Δεκέμβρης όμως…

Πηγή: www.tvxs.gr

Advertisements