Ετικέτες

, , , ,

Ότι θέλουν κάνουν πλέον αναγνώστη μου στην χώρα τα ρεμάλια που βρίσκονται στην βουλή. Υποστηρίζουν στο Πασόκ ότι πλέον δεν πάει άλλο η κατάσταση και για το καλό όλων μας θα οδηγήσει την χώρα σε εκλογές. Πως? Παίζοντας με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν θα τον ψηφίσει τώρα, αλλά θα το ψηφίσει μετά….

Βγαίνουν και οι συνταγματολόγοι και λένε οι μπλε ότι καταπατεί το Σύνταγμα (όχι την πλατεία) και οι πράσινοι ότι το Σύνταγμα το ίδιο του δίνει την δυνατότητα να το κάνει αυτό. Εγώ που δεν ξέρω από τέτοια λέω ότι λογικά θα μπορεί να το κάνει, να εξαναγκάσει εκλογές, άλλωστε για αυτό τον λόγο υπάρχει και η παράγραφος που λέει τι γίνεται σε περίπτωση που δεν συμφωνήσουν τα κόμματα για την εκλογή προέδρου.

Αλλά όλα αυτά, όπως και το κλείσιμο της βουλής ή η ευθύνη των υπουργών μπορεί τα κόμματα να τα δικαιολογούν με το γράμμα του νόμου, δεν χτυπάνε όμως πολύ άσχημα σε εμάς, τους απλούς πολίτες που είμαστε από κάτω. Άλλωστε εμείς τους ανεβάζουμε εκεί, λίγο σεβασμό δεν μπορούν δείξουν?

ΟΧΙ!! Γιατί να δείξουν σεβασμό? Μήπως δεν θα τους ξαναψηφίσουμε? Τι είμαστε? Τίποτα βλάκες, απολίτιστοι Άγγλοι?  Θα χάσουν κάποιους ψήφους, αλλά θα χάσουν και οι άλλοι, θα κατέβει λίγο το ποσοστό τους, μην φανταστείτε και τίποτα ακραίο, και θα συνεχίσουν να κάνουν τις λαμογιές τους.

Όταν ούτε καν στις ευρωεκλογές δεν τους έδειξε ο κόσμος την δυσφορία του τότε φαντάζεστε στις βουλευτικές. Θα συσπειρωθούν οι μπλε, θα τρέξουν σαν τρελοί οι πράσινοι, ο ΣΥΝ θα παλέψει να μπει στην βουλή και ο Καρατζαφύρερ θα έχει μέσα καμία 30αρια βουλευτές. Ωραία πράγματα ε?

Eγώ το έχω πάρει απόφαση, η κατάσταση στην Ελλάδα δεν πρόκειται να αλλάξει. ΠΟΤΕ!! Μόνο η αλλαγή παιδείας στα μωρά του σήμερα μπορεί να έδινε ελπίδες σε κάτι καλύτερο μετά από 20 χρόνια, αλλά ούτε αυτό μπορεί να γίνει. Έχει ποτιστεί το ρουσφέτι, το βόλεμα, ο σταρχιδισμός και η ανατολή μέσα μας.

Καληνύχτα Ελλάδα.

Advertisements