Ετικέτες

, , , , , ,

nomisma

Με βάρεσε η ζέστη σήμερα και άρχισα να σκέπτομαι διάφορα περίεργα…

Διάβαζα τις προάλλες ότι στην μικρότερη G από την δικιά μας (G700), την G8 παρουσίασαν το νέο νόμισμα που θέλουν να χρησιμοποιήσουμε παγκοσμίως. Πως θα πείσουν το κόσμο όμως? Ειδικά τους Ευρωπαίους που έχουμε πρόσφατη την προηγούμενη αλλαγή που δεν οδήγησε και τόσο σε καλό…

Μα με την δικαιολογία ότι είναι ο μόνος τρόπος να σωθούμε από την παγκόσμια οικονομική κρίση που έχει χτυπήσει  εκατομμύρια κόσμο παγκοσμίως. Θα τους το ζητήσουμε στο τέλος…

Συνεχίζοντας τις σκέψεις αναγνώστη μου, βλέπω τον χαμό που γίνεται με την νέα γρίπη. Ακούω πολλά αλλά δεν μου αρέσει να τα πιστεύω όλα. Μήπως τα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο διατηρούν το κλίμα πανικού στους ανθρώπους, με αποτέλεσμα ήδη οι ίδιοι να ζητάμε να μας χτυπήσουν το εμβόλιο?

Οι φαρμακευτικές βγάζουν δις, φανταστείτε τώρα που χρειάζεται να κυκλοφορήσει ένα εμβόλιο σε 6 δις κομμάτια. Θα αποικήσουν την σελήνη για να στοιβάξουν τα λεφτά τους.

Τώρα που είπα σελήνη, και έχουμε και την επέτειο της δήθεν προσεδάφισης. Είχε κοστίσει το project Απόλλο στους Αμερικάνους 1 τρις δολάρια, το 1970… Διανοείστε για τι άτομα μιλάμε ότι μας κυβερνούν?

Και επειδή όλα αυτά κατι μου/σου θυμίζουν… για δες αυτό.

Advertisements