Ετικέτες

, ,

sozialabbau1

Επειδή, όπως είναι ευρέως γνωστό, το ΕΜΠ επιτρέπει την πρόσβαση σε τρίτο που εμφανίζεται με την ιστοσελίδα INDYMEDIA ATHENS, o οποίος προβαίνει στη χρήση των συγκεκριμένων ινών που σας έχουμε παραχωρήσει και στη χρήση του δικτύου σας για σκοπούς οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με την έρευνα και την εκπαίδευση, πράγμα το οποίο συνιστά σαφή παραβίαση εκ μέρους σας των όρων της εν λόγω μεταξύ μας συμβάσεως.

Επειδή, σύμφωνα με τους όρους της ως άνω μεταξύ μας συμβάσεως και της ως άνω διατάξεως του άρθρου 3 παρ. 3 του κανονισμού χρήσης του ακαδημαϊκού και ερευνητικού δικτύου ΕΔΕΤ, έχετε υποχρέωση να αναστείλετε τη σύνδεση του ΕΜΠ με το δίκτυό σας, μέχρις ότου το ΕΜΠ συμμορφωθεί με τον εν λόγω κανονισμό.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Με την ρητή επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μας.


ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ


Όπως ενός πέντε (5) ημερών από τη λήψη της παρούσας, προβείτε στις απαραίτητες ενέργειές σας, προκειμένου να αρθούν οι συγκεκριμένες παραβάσεις και σας διαβεβαιώσετε ότι η χρήση των οπτικών ινών που σας έχουμε παραχωρήσει και του συγκεκριμένου δικτύου σας γίνεται από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο για τη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς επίσης και από κάθε άλλο Φορέα σας, για λόγους ερευνητικούς και εκπαιδευτικούς, σύμφωνα με την από 9.6.2008 μεταξύ μας σύμβαση, διαφορετικά,

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ


Ότι μετά την άκαρπη παρέλευση της προθεσμίας αυτής θα προβούμε στην άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός μας σε βάρος σας, συμπεριλαμβανομένης και της καταγγελίας της συγκεκριμένης μεταξύ μας συμβάσεως, καθώς επίσης και στην αποκατάσταση κάθε ζημίας μας εκ του λόγου αυτού.

Αυτό είναι ένα απόσπασμα από το εξώδικο του ΟΤΕ για την διακοπή λειτουργίας του athens.indymedia. Η πρόφαση που χρησιμοποιείται από τον ιδιωτικό πλέον ΟΤΕ είναι ότι η γραμμή των οπτικών ινών έχει δοθεί στο ΕΜΠ για εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς σκοπούς μονό.

Με λίγο νταβατζηλίκι δεν μοιάζει η όλη κατάσταση δεν νομίζεις αναγνώστη μου? Όχι δεν μπερδεύεσαι, ακόμα δημοκρατία έχουμε, που όλοι είναι ίσοι και έχουν δικαίωμα ψήφου κα άποψης. Αλλά όχι και να την λένε παραέξω, να την κρατάνε για τις παρέες τους.

Πως ξεκίνησε το όλο θέμα, είναι γνωστό. Βουλευτής του ΛΑΟΣ με ερώτηση στην βουλή ξεκίνησε το ντόμινο και έφτασε το πράγμα ένα βήμα πριν το τέλος. Το indymedia έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για την συγκρότηση και την ενημέρωση κουκουλοφόρων και αναρχικών, αλλά περά από αυτό είναι και ένα σάιτ με φωνή έξω από τα συνηθισμένα, και συμπαραστεκούμενο σε πολλές μειονότητες της ελληνικής κοινωνίας.

Το κλείσιμο του και μάλιστα από βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος της Ελλάδος είναι ένα ακόμα κομμάτι στο πάζλ που δημιουργείται τον τελευταίο καιρό από τα κανάλια και τα διάφορα ΜΜΕ για την προώθηση του Καρατζαφύρερ και του θιάσου του.

Advertisements