Τελευταία διαβάζω σε μεγάλα σάιτ (εφημερίδων – δημοσιογραφικά) τον πόλεμο για το ποιος κρύβετε πίσω απο γνωστά blogs και για τάχα μου μεγάλες αποκαλύψεις που θα κάνει ο τάδε και ο δείνα.

Μαθαίνουμε πλέον δηλαδή ότι πίσω από το troktiko κρύβεται ένας πρώην συνεργάτης του Μάκη που θα έκανε μεγάλη αποκάλυψη για τα παραστρατήματα του και τις κολοτούμπες του.

Ξεκίνησαν λοιπόν τις αλληλοκατηγορίες από εδώ…

http://troktiko.blogspot.com/2009/07/blog-post_1857.html

και με μια επίσης πολύ κατά την γνώμη μου ατυχής «γελοιογραφία» http://troktiko.blogspot.com/2009/07/blog-post_7470.html

και έτρεξαν οι άλλοι να απαντήσουν… http://www.zougla.gr/news.php?id=51131

Bάζω τα λινκ για την πληροφόρηση και μόνο, δεν μου λένε απολύτως τίποτα. Το επάγγελμα των δημοσιογράφων και η ύπαρξη των εφημερίδων στην χώρα μας έχει καταντήσει η μεγαλύτερη χειραγωγημένη κοινότητα της κοινωνίας μας. Έχουν το ελεύθερο  να λένε ότι γουστάρουν και λόγο της δύναμης που τους έχουμε δώσει εμείς οι ηλίθιοι  το κάνουν με τον πιο χυδαίο τρόπο, κατηγορούν όποιον δεν πάει με τα νερά τους και πλέον μέσω του ιντερνέτ βρέθηκε και ο τρόπος για να κρατούν την ανωνυμία τους.

Το συμπέρασμα είναι ότι η χώρα έχει κατακλειστεί από πολιτικοκινούμενες εφημερίδες-σαιτς-blogs.Όπως έχει κατακλειστεί από φιλήσυχους πολίτες που δεν έχουν άποψη και δεν εναντιώνονται σε κάθε μπούρδα που ακούνε καθημερινά.

Advertisements